Det här är vi

Här har ni oss. Amanda och Emelie. Det är vi som är företaget ITA – I’m the artist. Vi driver webbutiken, packar och skickar era beställningar, svarar när ni skickar mail och allt annat som behöver göras. Vi bloggar också. Som ni märker. Hur hinner vi med allt det här kanske ni undrar? Att vi har ett brinnande intresse för nagellack och nagelkonst underlättar. Sen tycker vi också att det är skitkul att driva företag.

Håll utkik efter nya uppdateringar!

Har ni frågar, funderingar eller kanske tips, tveka inte att slänga iväg ett mail till oss! Eller knappa in en liten kommentar.

Nailart geeks but rockstars! Peace!

En tanke om “Det här är vi

  1. Monica Marklund says:

    Jag har just fått min beställning levererad. Och jag måste säga att jag har aldrig sett en så med omsorg paketerad beställning .Kändes som att få en födelsedagspresent eller julklapp så himla gulligt!! Och en gåva fanns med i paketet Tack! Kommer definitivt att rekommendera er till mina vänner. Nu ska här lackas 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *